"Prin educaţie vei ajunge sa iubesti miscarea în natură, până la cel mai mic detaliu."

BINE AȚI VENIT !

FACULTATEA DE AGRONOMIE este una dintre cele mai vechi instituţii de învăţământ superior agronomic din România, a cărui existenţă este atestată prin Legea nr. 138 din 25 aprilie 1947.
Oferta educaţională, flexibilă şi dinamică, este reprezentată prin programe de studiu la ciclul de licenţă, atât la forma de învăţământ ZI cât şi la forma de învăţământ IFR, în concordanţă cu exigenţele şi normativele ARACIS, asigurând compatibilitatea cu cadrul naţional al calificărilor (RNCIS) şi Sistemul European de Credite Transferabile (ECTS).
Absolvenţii Facultăţii de Agronomie pot aprofunda şi dezvolta cunoștințele de specialitate prin parcurgerea modulelor de MASTERAT şi a ŞCOLII DOCTORALE, în urma cărora sunt dobândite cunoștințe şi competenţe de vârf în domeniile respective.
Graţie numeroaselor relaţii de colaborare şi parteneriat la nivel naţional şi internaţional, Facultatea de Agronomie oferă studenţilor şi masteranzilor posibilitatea de studiu în Universităţile partenere (Universitatea Montpellier Supragro – Franţa, Universita’Degli Studi Della Tuscia – Italia, Technological Education Institution of Larissa – Grecia, Karadeniz Teknik Universitesi, Marmara Universitesi Istanbul, Mehmet Akif Ersoy University-Turcia, Universidad de Castilla la Mancha Albacete, Universidad de la Rioja, Logrono- Spania, Paisii Hilendarski University of Plovdiv, Bulgaria).
În peste 70 de ani de existenţă a învăţământului superior de profil s-a format un corp profesoral recunoscut pe plan naţional şi internaţional care, alături de baza materială de care dispune în prezent Facultatea de Agronomie, asigură pregătirea teoretică şi practică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor la cele mai înalte standarde.


01. Inscriere

Explorează posibilitaţile viitorului tău. Vezi ce ţi-am pregatit si anul acesta!

SPECIALIZARI
Licenta / Master

PROCEDURA INSCRIERE
Licenta / Master

DOTARI INSTITUTIE
Baza Materiala

02. Studenţi

Bine ai revenit. Află ultimele noutăţi despre studiile tale!

Studenții Universității din Craiova au primit, în cadrul aplicației de Evidență a studenților, un cod GDPR, care permite anonimizarea informațiilor publice, altele decât cele stabilite pe baze legale. Pentru obținerea codului GDPR, consultați pagina de profil din portalul EvStud (https://cis01.central.ucv.ro/evstud/). De asemenea, în pagina de profil veți regăsi și contul instituțional (@student.ucv.ro) oferit de universitate pe platforma G Suite for Education, cont disponibil pe perioada studiilor.

Pentru studenții beneficiari de burse, vor deschide un cont bancar la una dintre urmatoarele banci agreate de UCV:   BRD, BCR, ING, RAIFFEISEN si vor trimite extrasele de cont pe adresa: burse.ucv@gmail.comPe extrasul de cont avem rugamintea sa fie trecute: facultatea si obigatoriu CNP-ul studentului.

Pentru detalii referitoare la bursele restante (lunile anterioare lunii curente), se pot solicita informatii la adresa de e-mail: directia.economica@ucv.ro  sau la tel: 0351/403325.

MODEL_CERERE_REINMATRICULARE_taxe

MODEL CERERE RESTANTE

CERERILE ȘI CHITANȚELE PENTRU RESTANȚE SE TRIMIT CU DOUĂ ZILE ÎNAINTE DE EXAMEN, ÎNTRE ORELE 08.00:14.00!! 

Conducerea Universității din Craiova

https://www.ucv.ro/media/det.php?id=2241

TAXELE SE ACHITĂ:

  • prinBRD în conturile:
    • RO48BRDE170SV46910431700
    • RO47BRDE170SV71982041700  – pentru plata cu numerar, la ghiseu

 Codul de anonimizare pentru rezultatele Concursului de Admitere la Universitatea din Craiova se gaseste pe portalul EvStud https://evstud.ucv.ro dupa logare in sectiunea “Profilul meu”.

IN ATENTIA STUDENTILOR: Programul de burse oferit de Turcia

Türkiye Scholarships_Rector

ANUNT IMPORTANT PENTRU MASTER ANUL II: RE-REEXAMINARI MASTER PERIOADA 13-15 APRILIE 2022

ANUNȚ IMPORTANT!!

MODEL CERERE RE-REEXAMINARE – MASTER

Hosting Institutions Catalogue – Template JM Brochure ENG-Optimized_size JMSP Info General – August 2021

CONFERINTA INTERNATIONALA A STUDENTILOR CADET-NAV 2022

https://www.ucv.ro/it_fonduri_eur/servicii_web/platforme_online.php

DETALII PRIVIND RECENSĂMÎNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR:

AFIS RECENSĂMÂNT 2022;

Flyer RECENSĂMÂNT 2022;

PLIANT RECENSĂMÂNT 2022;

RECENSĂMÂNT PENTRU STUDENTI

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

03. Evenimente